Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας στην Κρήτη.

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διαγωνίζεται στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 με το έργο του Φεντερίκο Γκαρσία Λόρκα “Το Σπίτι της Μπερνάρντα ‘Αλμπα”, στις 21.30 στο Κινηματοθέατρο Αστόρια.
Επτά θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα (ανάμεσα σε 21 που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής) προκρίθηκαν και θα παρουσιάσουν την δουλειά τους στο προαναφερόμενο φεστιβάλ, που θα βαθμολογήσει κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Κώστα Φέρρη (σκηνοθέτη της ταινίας ‘Ρεμπέτικο-συγγραφέα), Τζένη Κολάρου - Καλλέργη (ηθοποιό- συγγραφέα, σύζυγο του Λυκούργου Καλλέργη), Μαρία Χανιωτάκη (Σκηνογράφο), Κάλλια Αναστασάκη (καθηγήτρια πιάνου-ιδιοκτήτρια Μινωικού Ωδείου Ηρακλείου) και Αγγελική Παρδαλίδου (ηθοποιό).

Είναι η πρώτη φορά που ο Θ.Ο.Ε. παίρνει μέρος σ’ ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ. Σηκώνουμε τις άγκυρες λοιπόν και ανοίγουμε τα πανιά μας, πολύ χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο έργο μας σε ένα τόσο αξιόλογο Φεστιβάλ, στην πανέμορφη Κρήτη.
Ευχαριστούμε θερμά τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου για τη διοργάνωση του και την ευκαιρία που μας δίνει να ταξιδέψουμε τη δουλειά μας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.
Από το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας.