Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Τάσος Τόκας: Απάντηση στο Δήμαρχο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ 

Για μια ακόμη φορά  κ. Σφυρή, δείχνοντας πραγματικά το αληθινό σας πρόσωπο προσπαθείτε να  κρύψετε την δικιά σας ανικανότητα, εξαπολύοντας επίθεση σε εμάς για την ελλιπή υδροδότηση της Κοιλάδας!!!!
Μιλάτε εσείς κ. Δήμαρχε που δεν έχετε καταφέρει ακόμα να δώσετε λύση   και γνωρίζετε  καλά πως εμείς δεν διοικούμε αλλά ασκούμε τις  αρμοδιότητες που μας έχει δώσει ο νόμος σαν παράταξη   της Αντιπολίτευσης.
Ξεχάσατε  μάλλον  πως εσείς διοικείτε    και ότι   επί 3,5 χρόνια  αυτής της περιόδου    δεν κατορθώσατε  να επιλύσετε ένα χρονίζων πρόβλημα όπως αυτό της επάρκειας νερού στις οικίες των καταναλωτών,   την στιγμή που η τεχνολογία σήμερα  δίνει λύσεις σε δυσκολότερες περιπτώσεις.
Και όχι μόνο δεν  μπορείτε να δώσετε νερό σε 600-700 παροχές χρησιμοποιώντας διαφορετικές πιέσεις στο πάνω και στο κάτω μέρος της Κοιλάδας αλλά  τους  στερείτε  και το δικαίωμα   να έχουν πρόσβαση στο απαραίτητο αυτό αγαθό


Και αφού δεν λέτε την αλήθεια πρέπει  να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.  Μπορεί να έγινε  βλάβη στις 20 Ιανουαρίου  2018 αλλά η παραγγελία    τριών ρυθμιστών πίεσης ( μειωτήρων) δείχνει  ότι σας  «ξυπνήσαμε» από την αδράνειά σας.


Και ευτυχώς που  εμείς,  με την κατάλληλη πίεση προς εσάς,  δίνουμε λύσεις γιατί  μετά την επιστολή μας σχετικά με τα προβλήματα ελλιπούς υδροδότησης στην Κοιλάδα, που στείλαμε χθες  μετά τα έντονα παράπονα των κατοίκων της  αλλά και την θετική αντίδραση τους   συμμορφωθήκατε και παραγγείλατε επιτέλους τα υλικά που χρειάζονται.!!


Να απολογηθείτε λοιπόν στους κατοίκους της Κοιλάδας   και όχι σε μένα για αυτά που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια.



Τάσος Τόκας.


Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας


Επικεφαλής της   ΝΕΔΥΠΕΡ