Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

To εστιατόριο «ΡΟΖΟΣ», από το Πόρτο Χέλι, μάζεψε καπάκια συνεισφέροντας στην απόκτηση του 6ου αναπηρικού αμαξιδίου που θα προσφερθεί σε συμπολίτη που το χρειάζεται

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας κ. Ρόζος, του γνωστού εστιατόριου στο Πόρτο Χέλι, μετέβη στο Ναύπλιον όπου και παρέδωσε χιλιάδες πλαστικά καπάκια, τα οποία προέρχονται από την καθημερινότητα του καταστήματος του. Τα καπάκια αυτά παραδόθηκαν στον υπεύθυνο της δράσης συλλογής πλαστικών πωμάτων Γιώργο Λυσίκατο.
Η δράση έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ήδη 5 αναπηρικά αμαξίδια σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη, έχοντας ανακυκλώσει σχεδόν 5 τόνους πλαστικού. Τις επόμενες ημέρες θα κλείσει ο 6ος κύκλος συλλογής όπου θα αποφέρει το 6ο αμαξίδιο!
Το παράδειγμα του επιχειρηματία κ. Ρόζου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης και καθημερινά πετάνε πλαστικό το οποίο όπως στη προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να συμβάλει στη προσπάθεια να αγοραστεί ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο για κάποιον συμπολίτη μας που το έχει ανάγκη.