Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΔΥΠΕΡ:ΕΛΛΙΠΗΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ


 


Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Εύλογες απορίες δημιουργεί η ανακοίνωση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας για την επιτυχία του μη κλεισίματος του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ στο Κρανίδι καθώς αναδεικνύει υπέρμετρα τις προσπάθειες του Δημάρχου Ερμιονίδας όσο και της Αντιπροέδρου του Εργατικού  Κέντρου.

Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι και οι τρεις βουλευτές του Νομού Αργολίδας με την εν γένει στάση τους, είτε με ερωτήσεις τόσο στον αρμόδιο υπουργό Εργασίας κ. Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης  κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο  όσο και στον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Διονύση Καλαματιανό προσέφεραν τα μέγιστα στη διατήρηση του Τοπικού Υποκαταστήματος.

Επιπλέον ο συντάξας την επιστολή δείχνει να ξεχνά τις αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου μας (Δυνατή Ερμιονίδα-ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ-ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ) οι οποίες υπογράψαμε το ομόφωνο Ψήφισμα του ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας της 20ης Σεπτεμβρίου 2016 σχετικά με τη λειτουργία του Γραφείου ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Κρανίδι, αλλά και  την έντονη παρουσία που είχαμε στη συγκέντρωση της προηγούμενης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο χώρο του Υποκαταστήματος στο Κρανίδι.

Στο εν λόγω ΔΣ δημιουργήθηκε επιτροπή (αγώνα) από τον Δήμαρχο, τους Επικεφαλής των παρατάξεων, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημαράκη Γιάννη και την εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας κ. Μαρκέλλα Μπίμπα ώστε οι αντιδράσεις να έχουν καθολική και αναμφισβήτητη βάση.

Όμως ο συντονισμός αυτής της επιτροπής δεν ήταν ο απαιτούμενος και δεν λειτούργησε όπως έπρεπε αφού για τις διάφορες ενέργειες δεν ενημερώθηκαν οι Επικεφαλής των παρατάξεων ( εκτός εξαιρέσεων), παρά μόνο από το facebook.!!!

Είναι λοιπόν φρόνιμο να μη βιάζονται  κάποιοι για την δημοσίευση  ανακοινώσεων χωρίς την απαιτούμενη αντικειμενικότητα.

Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ