Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «ΒΙΤΟΡΙΖΑ» για τη συναυλία 13 Αυγούστου Μαχαιρίτσα – Κότσιρα

Δελτίο Τύπου
Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «ΒΙΤΟΡΙΖΑ»
Συναυλία 13 Αυγούστου Μαχαιρίτσα – Κότσιρα

Μετά από μια μεγάλη προσπάθεια τεσσάρων και πλέον μηνών, ο πολιτιστικός σύλλογος «ΒΙΤΟΡΙΖΑ» κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο εγχείρημα: την παραπάνω συναυλία με τους κυρίους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ που χάρισαν τον καλύτερο τους εαυτό στο πολυπληθές κοινό που ήρθε να τους απολαύσει και επιφυλασσόμαστε για μια ακόμη συνεργασία στο μέλλον.
Πρώτα από όλα ευχαριστούμε αυτό το υπέροχο κοινό. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσε αυτό που ξεκίνησε σαν όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Ένα κοινό που δεν προερχόταν μόνο από την πόλη της Ερμιόνης αλλά από όλη την επαρχία Ερμιονίδος. Είδαμε ανθρώπους από το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Κοιλάδα, τα Δίδυμα, τους Φούρνους, την Θερμησία και το Ηλιόκαστρο, αλλά ακόμη και από τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο, τον Γαλατά, το Ναύπλιο και την Τρίπολη. Ευχαριστούμε ακόμη και τους παραθεριστές που βρίσκονται αυτήν την εποχή στην περιοχή μας και συνέβαλαν και αυτοί σε αυτήν την προσπάθεια.

Η παρουσία όλων αυτών στην συναυλία, μας δίνει το ερέθισμα ώστε να μπορούν να συντονίζονται οι προσπάθειες του καλοκαιριού από κάθε πόλη ή χωριό της επαρχίας μας ξεχωριστά, ώστε όλοι να μπορούν να επισκέπτονται και να στηρίζουν όλους.
Θεωρούμε ότι με καλύτερο συντονισμό και καλύτερη συνεννόηση είναι εφικτό να μην συμπίπτει η μία εκδήλωση με την άλλη.
Ευχαριστούμε ακόμα όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας (ΘΟΕ)  και πάνω από όλα τους επαγγελματίες της Ερμιόνης αλλά και εκτός Ερμιόνης για την σημαντική τους βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Ντούβαλη «ΜΕΜΟ» για την βοήθεια του να στηθεί η κερκίδα των θεατών, την τοπική κοινότητα Ερμιόνης και τον κ. Χρήστο Δάγκλη για τον χώρο και για όλα όσα μας πρόσφερε για να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία και φυσικά τον δήμαρχο κ. Δημήτριο Σφυρή και τον Δήμο Ερμιονίδος για όλα τα παραπάνω.
Τέλος, ζητάμε συγνώμη για τυχόν λάθη και παραλείψεις. Όλοι ξέρουμε ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε και κάθε φορά θα γινόμαστε καλύτεροι.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «ΒΙΤΟΡΙΖΑ» είναι παρών και θα έχει μέλλον. Από αυτό το γεγονός και την αγάπη του κόσμου βγαίνει πιο ενισχυμένος και υπόσχεται να κάνει ακόμη περισσότερα όσο αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, και την προσφορά μέσα από δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας της Ερμιόνης, που είναι βαθιά ριζωμένη στις καρδιές όλων μας.

Μετά τιμής
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερμιόνης «ΒΙΤΟΡΙΖΑ