Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015 “ότι και αν πω δεν σε ξεχνώ” 100 Χρόνια Β. Τσιτσάνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
“ότι και αν πω δεν σε ξεχνώ” 100 Χρόνια Β. Τσιτσάνης

Νύχτες μαγικές ονειρεμένες, ερμήνευσε ο Β. Τσιτσάνης το 1942.
Νύχτα μαγική, ονειρεμένη έζησε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 το Πορτοχέλι.
Ντόπιοι και επισκέπτες της περιοχής γοητευμένοι και φανερά συγκινημένοι από τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη του ελληνικού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη, όπως ξεχωριστά τα παρουσίασε και ερμήνευσε ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, η ορχήστρα Ερμιονίδα, σολίστες, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Τάκη Μανιάτη.
Η Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης  “ότι και αν πω δεν σε ξεχνώ”, 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης, ευχαριστεί όλες και όλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, επίσης ευχαριστεί τους επαγγελματίες για την οικονομική στήριξη.
Ευχαριστούμε τον όμιλο ΑΝΤ1για την πλήρη τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης, ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Μαρί και κ. Μίνω Κυριακού για την ευαισθητοποίηση τους στα πολιτιστικά δρώμενα του Πορτοχελίου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πολιτιστική αναβάθμιση και προβολή της περιοχής μας.

Μανώλης Τριγκάκης
Πρόεδρος Δ.Κ.Πορτοχελίου

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τα στιγμιότυπα της συναυλίας όπως παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της 25.07.2015

http://www.antenna.gr/news/watch?cid=9z_k1_ud_a_pbik%3d