Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ποιος πήρε τις 300.000 ευρώ που έδωσε η εταιρεία παραγωγής Ηλιακής Ενέργειας; Αποκάλυψη βόμβα με στοιχεία που φέρνει στο φως ο γιατρός Παύλος Δαγρές!

Στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Παύλος Δαγρές-Ιατρός. 
Εκπρόσωπος της Ένωσης Πολιτών ενάντια στη Διαφθορά
Η αποκάλυψη της «Ένωσης Πολιτών ενάντια στη Διαφθορά», είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει μεγάλη ταραχή.
Δόθηκαν πράγματι οι 300.000 ευρώ; Ποιος τα παρέλαβε; Ο Δήμος Ερμιονίδας ή …. Και γιατί  (αν δόθηκαν στον Δήμο) δεν διετέθησαν για αντισταθμιστικά έργα στο Ηλιόκαστρο; Πρόκειται για «λάδωμα τοπικών παραγόντων» ή για προσπάθεια της εταιρείας να γλυτώσει την επερχόμενη καταδίκη εντός της αιθούσης του δικαστηρίου, όπου και ειπώθηκε και καταγράφηκε στα πρακτικά;
Το βέβαιο είναι πως ο γιατρός Παύλος Δαγρές, για μια ακόμη φορά, δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί με κολοσσούς και να φέρει στο φως ένα σκάνδαλο. Ένα σκάνδαλο που κρύβει χρηματισμό αυτοδιοικητικού παράγοντος ή αδικία εις βάρος του Ηλιοκάστρου και των κατοίκων του, αν κάποιοι άλλοι αυτοδιοικητικοί πήραν τα χρήματα και τα προώθησαν σε άλλες περιοχές και δράσεις εντός του Δήμου Ερμιονίδας.Στην έντυπη «Ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου» που κυκλοφορεί αύριο (λόγω της σημερινής απεργίας των Πρακτορείων Διανομής), θα διαβάσετε την επιστολή – καταγγελία του εκπροσώπου της «Ένωσης Πολιτών ενάντια στη Διαφθορά», ο οποίος και ζητά την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.