Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους δημότες του Δημήτριου Σφυρή Υποψηφίου Δημάρχου της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας

   Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Δημότες της Ερμιονίδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις χθεσινές Δημοτικές Εκλογές στον συνδυασμό μας «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας», αναδεικνύοντάς τον πρώτο, με ποσοστό 35% και με ισχυρό προβάδισμα 375 ψήφων από τον δεύτερο συνδυασμό, το οποίο μεταφράζεται σε διαφορά 4,5%. 
   Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τις προσπάθειες όλων μας, τόσο τις  δικές μου, όσο και των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού μας, που με πολύ σκληρή δουλειά, πίστη στις αξίες της παράταξής μας και σεβασμό στους συνδημότες μας, έδωσαν έναν τίμιο και καθαρό αγώνα.
  Η επόμενη μέρα είναι η μέρα των απαιτήσεων και καλούμε όλες τις δυνάμεις του τόπου μας να συμπορευθούν μαζί μας για μια δημιουργική πενταετία.
  Ενωμένοι, και με πλατιές συναινέσεις θα προχωρήσουμε δυναμικά και θα δουλέψουμε για το καλό του Δήμου μας. Ο στόχος μας παραμένει σταθερός. Να βάλουμε την Ερμιονίδα στην πρώτη γραμμή.
  Η επόμενη πενταετία είναι η πλέον κρίσιμη της πορείας του τόπου μας και δεν πρέπει να παραδοθεί σε δυνάμεις και ανθρώπους που υπόσχονται προεκλογικά πολλά, μα όταν βγουν τα ξεχνάνε όλα. Σε αυτούς που έφεραν την Ερμιονίδα στην σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.
  Μπροστά μας, την επόμενη Κυριακή, έχουμε το δεύτερο γύρο των εκλογών, ώστε η Νίκη του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας» να ολοκληρωθεί και η πορεία για Ανάπτυξη και Πρόοδο παντού στο δήμο να ξεκινήσει.

             Προχωράμε Όλοι Μαζί Ενωμένοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ             της 25ης Μαΐου.


Δημήτρης Σφυρής