Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ
                                                                Τετάρτη  21 Μαΐου  2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες μας, που πίστεψαν, στήριξαν και ψήφισαν το συνδυασμό μας, ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών της 18ης  Μαϊου 2014.
Μέσα από τη νεοϊδρυθείσα παράταξή μας  δώσαμε έναν έντιμο και αξιόλογο αγώνα με στόχο την αλλαγή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, στον οποίο έχουν συσσωρευτεί μεγάλα και έντονα προβλήματα που για την επίλυσή τους χρειάζεται συντονισμός, προγραμματισμός και βούληση για σκληρή δουλειά.
Όπως  τονίσαμε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, η περιοχή μας  έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να   αναδείξουν το Δήμο μας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, σε κύριο συντελεστή για την ανάπτυξη του τόπου δίνοντας ταυτόχρονα νέο όραμα σε όλους τους κατοίκους  της περιοχής.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι στην επόμενη πενταετία, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα είμαστε παρόντες για να προασπίσουμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών του, κάνοντας πράξη τις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητες για τις οποίες δώσαμε και θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τη μάχη και την επόμενη μέρα.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε για την αφοσίωση, το σθένος  και την επιμονή τους, όλες και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, τους υποψήφιους Συμβούλους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της ΝΕΔΥΠΕΡ, καθώς και όλους όσους βοήθησαν  ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της μάχης των εκλογών.
                                    
                                              ΝΕΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ