Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μ΄ ένα τραγούδι...


«MY VALENTINE»
Paul McCartney’s
«What if it rained? / We didn't care! / She said that someday soon / The sun was gonna shine / And she was right / This love of mine, / My Valentine!»
«Τι κι αν βρέχει;/ Δε μας νοιάζει!/Είπε πως κάποια μέρα σύντομα / ο ήλιος θα λάμπει ξανά / Και είχε δίκιο / Η δικιά μου αγάπη, /Η Αγαπημένη μου!»
Kυκλοφόρησε, πριν από λίγο καιρό, ο καινούριος δίσκος του 70χρονου Paul McCartney, «Kisses on the Bottom», που περιέχει διασκευές γνωστών τραγουδιών αλλά και καινούριες συνθέσεις του πρώην Σκαθαριού.
Το «My Valentine», μια ρομαντική μπαλάντα, είναι το πρώτο single αλλά και το πρώτο κομμάτι που έγινε βίντεο, σκηνοθετημένο από τον ίδιο, ενώ το εικαστικό κομμάτι ανέλαβε η κόρη του Stella. Κιθάρα παίζει ο Eric Clapton και τα εφέ επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ διευθυντής φωτογραφίας, Wally Pfister. 
Το ασπρόμαυρο βίντεο είναι γυρισμένο απέριττα, με μόνη την παρουσία των ηθοποιών στα πλάνα, της Natalie Portman και του Johnny Depp, οι οποίοι «μιλώντας» στη νοηματική ερμηνεύουν τους τρυφερούς στίχους του τραγουδιού. Ηχητικά ακούγεται το τραγούδι από τον Paul McCartney.
Απλό, αλλά υπέροχο!!
Καλημέρα!
Τζένη Ντεστάκου